«Bortkomne» namsskoginger vender tilbake

Mer enn 40 utflytta namsskoginger har de siste åra kommet heim. Det var verdt ei feiring, mente kommunen og inviterte samtlige på middag.

Ga etter for heimlengselen Første rekke fra venstre: Stian Brekkvassmo, Lene Kristine Øyum, Ola Marius Elstad m/ Emma Kristine, Lise-Mari Øyum, Katrine Nordli m/ Mia, Anneli Welo, Marit Myrvold, Kine Renate Johansen og Erik Flått. Andre rekke fra venstre: Chriss Gøran Persen, Greta Fjerdingøy, Heidi Hestmark Smalås, Sandra Mathea Oldervik, Jon-Kristian Munkeby, Janne Sørum, Gunn Elin Trones-Hansen og Odd Inge Myrvold. Tredje rekke fra venstre: Krister Mellingen, Michael Sætran, Jan Olav Smalås og Terje Michelsen.  Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Det er takket være dere som sitter her og flyktningene som har bosatt seg her de siste åra, som er grunnen til at vi har hatt positiv befolkningsutvikling.