Viktig melding fra NA-nissen

– Ring meg om du har julegaveønsker!

I år har julenissen hatt det utrolig travelt, men mandag ettermiddag har han satt av noen timer til å ta imot gaveønsker fra NA-leserne.

– RING MEG I ettermiddag kan du ringe til julenissen med alle dine ønsker til jul.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fra klokka 16.00 til 18.00 mandag ettermiddag kommer selveste julenissen på besøk. De yngste NA-leserne kan da ringe inn for å fortelle hva de ønsker seg til jul.

Sist år mottok nissen og hans hjelpere mange ulike gaveønsker. Elsa-kjole, klokke, modelleire som ikke tørker ut, Playstation, Ipad og badekar var noe av det som sto på ønskelista.

Julenissen forteller at han har med seg flere nissehjelpere, så om du ikke får snakke med selveste nissefar, er det mange som står klar til å ta imot dine ønsker.

– Hva er det som er populært å ønske seg i år, julenisse?

– Det vil alltid være noe som går igjen, slik som Lego, Barbie og tv-spill. Og noe som har vært populært siden 70-tallet er blitt svært så populært igjen. Nemlig spill, figurer og klær av typen «Star Wars», sier julenissen til NA.

– Dette er en lang tradisjon i NA, og vi er veldig glade for at nissen har tatt seg tid til å komme innom oss også i år, forteller sjefredaktør Kim Riseth.

Nå kan altså ditt ønske gå i oppfyllelse, og alt du trenger å gjøre er å ringe 74 21 21 00 mellom klokka 16.00 og 18.00 mandag ettermiddag – og vente på svar.