Plussgrader og sterk kuling

Det meldes om sterk kuling på Namdalskysten.

Bom fast Mandag morgen ble en av bybussene stående bom fast på bussholderplassen på Hylla.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Mildværet skaper utfordrende kjøreforhold flere steder i Namdalen. Nedenfor Hylla i Namsos ble en av bybussene stående bom fast i morgentimene før den kom seg videre.

Yr.no har sendt ut kulingvarsel på kysten mellom Frøya og Rørvik. På Folla skal det blåse sterk kuling fra morgenen av, før vinden vil avta litt ut over dagen. På Rørvik skal de blåse 12 m/s fra morgenen av, og temperaturen vil ligge på rundt fem plussgrader.

Resten av Namdalen vil få en relativt kald start på dagen, før temperaturen skal krype over null. I løpet av dagen vil det også bli noe regn, spesielt i Indre Namdal.

Vegtrafikksentralen Midt-Norge skriver på Twitter at det forventes krevende kjøreforhold som følge av væromslaget, og ber trafikanter ta det med ro og avpasse farten etter forholdene på vegen.

Rolig for politiet

Politiet forteller at det har vært en svært rolig natt i hele Nord-Trøndelag. De har ingen hendelser å melde om.

Trafikkmeldinger: Kollstraumtunnelen i Bindal er fortsatt nattestengt, i tillegg til at det er nedsatt hastighet på E6 ved Engstrømplassen på strekninga mellom Grong og Mosjøen.

Jubelhelg for Lierne

Liernes volleyball-kvinner har inntatt en historisk tabelltopp i 1. divisjon. I tillegg viste Ole Jørgen Bruvoll og Anton Elvseth klasse i skisporet. Les alt om idrettkommunen Liernes jubelhelg i dagens NA.


MS-rammet får ikke dekket utgifter til trening som hever livskvaliteten

Pasientreiser stoppet støtte

For Fransvis Frendalsvik fra Jøa er treninga i Namsos gull verdt. Nå har hun motvillig blitt nødt til å kutte ned på antall treninger.

 

Der kan du også lese at Namdal Ressurs gjør det svært bra om dagen. I løpet av ei uke i høst tegnet de avtaler for 100 millioner kroner.