AtB lanserer betalingsapp i hele fylket

Fra nyttår lanseres appen AtB Mobilnett i hele Trøndelag. Med appen kan du kjøpe enkelt- og periodebillett for buss i hele fylket.

NY APP Med appen kan du kjøpe enkelt- og periodebillett for buss i hele fylket. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For Nord-Trøndelag og Namdalen har ikke AtB vært så kjent før nå. Det er stort sett i trondheimsregionen at appen AtB Mobilnett har vært tilgjengelig på buss og trikk, men fra 2. januar innføres appen i hele Trøndelag.

– Vi vet at kundene setter pris på å bruke mobilen til å kjøpe billett. I Trondheim kjøper rundt fire av ti billett med appen, mens de fleste andre benytter reisekortet t-kort, forteller Grethe Opsal, direktør for kommunikasjon og drift i AtB.

Utvidelsen av bruksområdet for appen kommer som følge av fylkessammenslåinga fra nyttår, og nye priser gjelder for de fylkeskommunale rutene.