Fram, gjøglere!

Var det Guds inngripen eller skulle hun takke Bjarne Håkon Hanssen? Hun sto i vegkanten i Foldereid etter å ha kastet bilen til side og unngått å kollidere med en trailer.

Fantastisk – Revy er en fantastisk bevegelse, et lavterskeltilbud for alle som ønsker å stå på en scene, sier en entusiastisk revysjef, Hanne Vilja Sagmo.  Foto: Harald Sæterøy (T-A)

Vi ga oss fem år. Nå har vi bodd her i nitten.

NAMDALSAVISA

Det er tidlig i november for to år siden. Den første frostdagen. Hanne Vilja Sagmo hadde vært i Ytre Namdal kvelden før og holdt revykurs. Det var meldt kaldt. Hanne hadde ikke skiftet til vinterdekk og hadde tatt inn på hotellet på Kolvereid for å slippe å kjøre om natta. Men om morgenen starter hun bilen og setter kursen hjem mot Grong. I Foldereid skjer det: Bilen skjærer ut på ei islagt bru og går over i motsatt kjørebane. Og der kommer det en diger trailer midt imot.