Mevassvik kan bli årets trønder

I NAs morgenrapport kan du blant annet lese at Anne Marit Mevassvik er en av fem kandidater til å bli årets trønder.

NOMINERT Anne Marit Mevassvik fra Overhalla er en av fem kandidater til å bli årets trønder.   Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

Adressa presenterte onsdag morgen fylkesrådsleder Anne Marit Mevassvik fra Overhalla som en kandidat til å bli årets trønder. Hun er den tredje av i alt fem kandidater.

Her er juryens begrunnelse:

Anne Marit Mevassvik er en norsk politiker. Hun har vært medlem av Nord-Trøndelag fylkesting siden 2007 og fylkesrådsleder siden 2013, og satt som fylkesråd for videregående opplæring 2007–2013 og nestleder i fylkesrådet 2009–2013.

Fra før har Marit Heldal og Motorpsyko blitt avslørt som to av årets kandidater.

Slik blir været

I Namsos vil det i dag bli litt kjøligere temperaturer i går. Fra morgenen av skal det komme litt snø, før det vil bli oppholds og null grader resten av dagen. Det samme gjelder Indre Namdal.


 

Ytre Namdal vil få regn, og temperaturen vil stige fra to pluss på morgenen til fem på kvelden. På kysten vil det blåse frisk bris og kuling på utsatte steder.  Det melder Yr.no.

Politiet har ingenting å melde fra natta i Namdalen. Operasjonslederen forteller at det har vært en rolig natt.

Har vokst seg stor

I dagens NA kan du lese at AQS i Flatanger har gått fra 20 til 100 ansatte på bare seks år. Daglig leder Ove Løfsnes ser ingen grunn til at det skal stoppe der.


Innbruddstyver forsynte seg med verdisaker fra huset til Bjørg Tørresdal og Inge Ryan

– Jeg har nesten ikke hørt om innbrudd så lenge jeg har vært i Trøndelag.90 elever i aksjon i Namsos kirke

Mektig og imponerende

Mektig korsang, imponerende solistprestasjoner og flott dans sørget for at publikum fikk servert en julekonsert av høy kvalitet i Namsos kirke.

 

Les også at Grong kommune får refs fra Fylkesmannen for uforsvarlig helsetneneste ved helsestasjonen, og at nyskolen på Val ble tema under budsjettmøtet i Nærøy.