Tatt med narkotika etter utforkjøring

En mann i 30-åra kjørte av vegen på E6 nord for Seterhaugen i Grong natt til lørdag. Mannen var åpenbart ruset.
NAMDALSAVISA

SETERHAUGEN: Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokka 04.00. Politiet fant mindre mengder narkotika i bilen.

– Bilen ble tauet inn, og mannen ble kjørt til arresten i Steinkjer der han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt.

Det skal ikke være snakk om betydelige skader på bil eller fører etter utforkjøringa. Mannen er bosatt i Finnmark.

Ekstremvær på Vestlandet

Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremvarsel for Vestlandet. Ekstremværet har fått navnet Birk. Det skriver VG.

Også her i Namdalen blåser det kraftig. I Ytre Namdal blåser det stiv kuling, og opptil liten storm utsatte steder på Folla. Sklinna fyr på Leka har full storm lørdag morgen.

I Namsos blåser det liten kuling, mens det i Indre Namdal er sterk kuling fra morgenen av. Ifølge Yr skal vinden avta i løpet av dagen.

Nyheter

I dagens NA kan du lese om Ulla Eriksen som ble enke og alenemor som 29-åring. Les også at Namdalseid har økt verdiskapninga innen landbruket med 39 prosent fra 2010 til 2015.


Slik oppleves det å ha bursdag dagen før dagen

Han føler seg snytt for mange bursdagsgaver – og mener han ble lurt til barnearbeid i heimen. Slik opplever Sigmund Kveli å ha bursdag dagen før dagen – ført i pennen på ekte Li-dialekt.Nå er det tid for å tenke på badestrand

Det skal bli badestrand ved Horvereidvatnet, til glede for unge og gamle i området.