Politiets nye våpen for å stoppe ruskjørere

Har tatt flere for narkotika enn alkohol

Politiet i Namdalen har tatt flere for kjøring i narkotikarus enn alkoholrus i 2017. – Skremmende holdninger, sier Åge Ivar Dille.

UTBREDT AKSEPT BLANT UNGE – Vi tar stadig flere for rus i trafikken, og det som kanskje bekymrer mest er en utbredt aksept blant unge sjåfører at det å eksempelvis kjøre bil etter å ha røyket hasj er helt uproblematisk, sier Gjertrud Strand, her sammen med Roger Skjærvik i UP. 

Det som kanskje bekymrer mest er en aksept blant unge sjåfører om at det å kjøre bil etter å ha røyket hasj, er helt uproblematisk.

Åge Ivar Dille
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Bare i oktober, november og desember er fem personer siktet for kjøring i narkotikarus i Namsos, Overhalla og Grong, sier politibetjent Åge Ivar Dille mens han og Gjertrud Strand gjør seg klar til ruskontroll på Spillum.