Lanserer millionkampanje for å få søkere til byggfaglinjene

– Bransjen skriker etter folk

Antall søkere på byggfaglinjene går stadig nedover. Nå tas det milliongrep for å snu trenden.

GODE JOBBMULIGHETER Mens søkertallet til byggfag går nedover – går jobbmarkedet den andre vegen. Nå håper leder i Namsos Næringsforening, Amund Lein – og Petter Renbjør og Stein Kåre Fagernes i Opplæringskontoret for byggfag i Namdalen at en ny kampanje skal få ungdommen til å få øynene opp for byggfag. 

Vi skal være der ungdommen er – men vi ønsker også å nå foreldregenerasjonen for å opplyse dem.

Stein Kåre Fagernes, Opplæringskontoret for byggfag i Namdalen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er stort behov for flere håndverkere. Om du velger byggfag på videregående, er du nesten garantert jobb etter endt utdanning. Utdanning innen bygg gir deg mange karrieremuligheter, sier Petter Renbjør og Stein Kåre Fagernes i Opplæringskontoret for byggfag i Namdalen.