Ble slått i hodet med ei ølflaske

En mann i 20-årene skal natt til fredag ha blitt slått i hodet med ei ølflaske under en offentlig fest i Namsskogan. Mannen kontaktet politiet like etter hendelsen.
NAMDALSAVISA

– Mannen sa han ikke hadde behov for assistanse fra helsepersonell, men at han kom til å anmelde voldsepisoden, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt.

Under samtale med mannen fikk politiet også oppgitt en navngitt mistenkt som er hjemmehørende i Levanger kommune. Dette skal dreie seg om en mann i 30-årene.

Overskyet

Det meldes overskyet og snø i Namdalen i dag, med temperaturer fra en til syv minusgrader.

For Trøndelag i sin helhet varsler meteorologen følgende:

- Aust og søraust bris, liten kuling utsatte steder, fra i kveld sørlig frisk bris på kysten. Perioder med litt snø i grensetraktene mot Sverige og i Namdalen, ellers oppholdsvær og gløtt av sol.

Skal du ferdes langs vegen, kan det være greit å ta en titt på trafikkmeldingene fra Statens vegvesen. De finner du som alltid her.

Idrett

Namdalsavisa har kåret de ti beste namdalske idrettsutøverne i perioden 1917 - 2017. Les alt om det i disse sakene:1. plass: Frode Estil

Dette er tidenes idrettshelt

Med 13 mesterskapsmedaljer fra VM og OL gjør ingen Frode Estil rangen stridig som den største av alle namdalske idrettshelter.2. plass: Pål Tyldum

Etter 43 år fikk OL-gullet en sterkere glans

I 43 år trodde Pål Tyldum at en god porsjon flaks bidro til at han vant OL-gullet i 1972. En autograf på et skipar for to år siden gjør at OL- gullet i dag har en sterkere glans for hållingen.... og her er 90 andre sentrale utøvere i perioden 1917-2017

Bak de «10 store» i namdalsk idrett er det mange namdalinger som har vært framtredende i sin idrettsgren.


Les også om Harald fra Namsos som tar opp kampen med Finn.no.

Øvrige nyheter

Aftenposten: Oslos byrådsleder vil hjelpe mindre kommuner: – Når en privat leverandør kastes ut av en kommune, må det gå alarm over hele landet.

VG: Den tidligere grenseinspektøren Frode Berg (62) går en uviss fremtid i møte. Dette er noen av scenarioene som kan vente nordmannen.

Dagbladet: De flyktet fra krigen i Tsjetsjenia, men føler seg ikke trygge i Norge. Nå ber Mikael (31) norske myndigheter om å ta tak.