Eline Bech Rosendahl til topps i comebacket etter to år borte fra turnsporten

Fra sykdom til suksess

Senskader etter skrekkfallet i 2015, tvang Eline Bech Rosendahl til å legge turnkarrieren på is. Nå er namsosjenta tilbake igjen – mer motivert enn noen gang.

SEIERSGLISET TILBAKE Fra å trene 24 timer i uka, måtte Elise Bech Rosendahl trappe helt ned på all aktivitet som en følge av senskader etter at hun landet på nakken i et norgescupstevne i 2015. Nå er namsosingen tilbake i gamet igjen – med fullklaff i første konkurransedeltakelse.  Foto: Privat

Det har vært en tung periode.

Eline Bech Rosendahl
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Drøye to år er gått siden 19-åringen landet på nakken under en salto i et av sesongens siste norgescupstevner i turn. I ambulansen på veg til sykehuset i Oslo gikk Bech Rosendahl inn og ut av koma. På traumeavdelinga på Ullevål fikk hun påvist en kraftig hjernerystelse og blødninger i buken.