Kom med trusler mot politiet

Les hva som har skjedd i løpet av natta i årets første morgenrapport.
NAMDALSAVISA

Klokken 03.42 meldte politiet at de hadde fått kontroll på en mann i Kolvereid som er mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Mannen, som er i begynnelsen av 20-årene, hadde i tillegg til promillekjøringa kommet med trusler mot politiet.

Det har ikke lyktes NA å komme i kontakt med politiet på telefonen tidlig mandag morgen, men i følge Twitter ser det ut til å ha vært ei rolig natt i Namdalen. De fleste meldingene er fra Trondheim.

Været

Slik blir været den første dagen i 2018 i følge meteorologene:

– Søraust bris, stiv kuling utsette stader, fra i ettermiddag frisk bris. Periodar med snø i grensetraktene, ellers opphaldsver.

Temperaturene i Namdalen ligger på rundt 0 grader mandag.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om nyttårskonserten i Namsos kirke, som bydde på et variert program i timene før det nye året.

Toppsaken på VG.no mandag morgen er fra da VG flugte flere IS-rettssaker i Mosul.

– De tiltalte sier de tilsto under tortur, men det tok likevel kun en halvtime før de ble dømt til døden, skriver VG.

Her kan du lese saken.

Dagbladet skriver om dem som har gått bort i 2017.

– Både norsk og internasjonalt kulturliv har blitt fattigere i 2017, som følge av at en rekke markante skikkelser har gått bort, skriver avisa.


Julefest og marsj i perfekt vintervær

Folk møtte opp i hopetall da den tradisjonsrike marsjen fra Nord-Horsfjord til Gutvik gjenoppsto 6. juledag.«Nærheten til folket blir viktig å ta med seg inn i Trøndelag»

I nesten ti år har de kjempet sammen i Nord-Trøndelag. Den største seieren var fylkessammenslåinga på Stiklestad. Nå skal de kjempe mot hverandre i et samlet Trøndelag.