To år til storkommunen er et faktum – ordførertrioen vil fortsette

Slik blir det nye kommunestyret

Om to år er «nye» Namsos etablert. De tre ordførerne i Namsos, Namdalseid og Fosnes er alle villige til å fortsette sitt politiske engasjement – men bare en kan ta på seg ordførerkjedet etter 1. januar 2020.

GODT SAMARBEID Samarbeidet mellom ordfører-trioen er så godt at både Trygve Sandvik (til venstre), Steinar Lyngstad og Arnhild Holstad er innstilt på å fortsette i lokalpolitikken etter valget i 2019. NA tror at Lyngstad blir varaordfører i «nye» Namsos.  Foto: Pål Morten Skaret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg vil stille meg til disposisjon når nominasjonsprosessen starter. Samtidig må jeg ikke være ordfører, jeg må vite at jeg er ønsket. Om partiet vil satse på en annen ordførerkandidat, er det greit, sier Namsos-ordfører Arnhild Holstad (Ap).