Mistet sin mann og far på kort tid

– Jeg finner mye trøst i musikken

«Bettan» har ett stort ønske for 2018 – at det skal bli bedre enn 2017. Lørdag står hun i Namsos kulturhus og gjør det hun liker aller best.

TØFF TID Elisabeth «Bettan» Andreassen har hatt et par tøffe år etter at hun mistet sin mann og sin far. Nå ser den folkekjære artisten fram mot et lysere år – et år hun blant annet kan markere sin 60-årsdag. Men først skal Andreassen stå på scenen i Namsos kulturhus, der hun lover et bredt og innholdsrikt program for Nyttårskonserten 2018. 

Å dele historier og sorg har virkelig vært til stor hjelp for meg.

ELISABETH ANDREASSEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Elisabeth Andreassen er på plass i Namsos, der hun lørdag kveld skal være hovedgjest på den årlige Nyttårskonserten i regi av Namsos musikkorps. Selv om den erfarne artisten er vant til helproffe rammer, gleder hun seg stort til å opptre med amatørkorpset.