Nok et «uvær» i vente for Namsos-kvinnene...

Ekstremværet Cora satte en stopper for Namsos’ håndballdamers planlagte oppgjør mot Orkanger 2 søndag. Det er trener Jarl Espen Sjursen glad for.

TAPTE Stine Haukø Sjursen og Namsos tapte helgas håndballoppgjør mot et sterkt Stjørdal-lag.  Foto: ARKIVFOTO

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Målvakta vår, Charlotte Torgersen Skjemstad, tråkket over under oppvarminga før lørdagens kamp. Dermed har vi ingen målvakt. Sånn sett var det helt greit at vi slapp søndagens kamp, sier Sjursen.

På grunn av ekstremværet Cora, som herjet i Trøndelag i helga, meldte nemlig Orkanger 2 avbrudd.


Kampfakta

3. div. kvinner

Namsos - Stjørdal

14-34 (6-19)

 

Tre kamper på to dager

Namsostreneren tror imidlertid ikke gleden vil vare særlig lenge. Til helga venter nemlig tre bortekamper på to dager i Trondheim. Her møter de NTNUI, Kolstad og tabelltoppen Charlottenlund 2.

– Vi møter tre av de beste lagene i avdelinga. Jeg må si jeg gruer meg litt. Det blir knalltøft, sier Sjursen og fortsetter:

– Vi har ikke veldig store forventninger til helga annet enn å reise dit og gjøre vårt beste. Det er kanskje fire lag i avdelinga vår vi virkelig kan klare å ta poeng fra, men dessverre er det ingen av dem vi møter nå. Jeg håper i at Charlotte er klar til helga.

Tøff motstand

Lørdag fikk Namsos også en tøff dag i deres møte med tabelltoer Stjørdal. Med utespillere i mål, ble ikke oppgaven å slå bortelaget noe mindre.

– Vi møtte et lag som er mye bedre enn oss, men jeg synes jentene ytet det de kunne og jobbet knallhardt. Jeg er egentlig ganske fornøyd med helgas kamp, som vi egentlig hadde tenkt å ha som oppvarmingskamp før lørdagen. Jentene gjorde det vi ble enige om, sier Jarl Espen Sjursen.

Namsos tapte kampen med sluttsifrene 14-34.