Nord-Korea sender OL-tropp til Sør-Korea

Her er dagens morgenrapport.
NAMDALSAVISA

Politiet har hatt en rolig natt på jobb.

–  Vi har ingenting å melde om fra Namdalen, og det har vært rolig i hele fylket i natt. Det sier operasjonsleder Svein Helgetun i Trøndelag politidistrikt.

Kollstraumentunnelen på fylkesveg 805 mellom Årsandøy og Terråk er stengt på grunn av vegarbeid. Den ble stengt i går kveld, og vegarbeidet skal holde på til 1. februar. Trafikken slippes forbi hver andre time, opplyser Statens vegvesen på sine nettsider.

Det vil bli en flott vinterdag i Namdalen. Det meldes om sol de fleste steder, og Namsos vil få en temperatur rundt null grader. Rørvik vil få rundt fire plussgrader med en vindstyrke på rundt 6 m/s.

Toppsaken hos flere norske og internasjonale medier i dag er at Nord-Korea sender utøvere og tilskuere til OL i Pyeonchang i Sør-Korea. I løpet av natten har de to landene holdt samtaler for første gang på to år.

I dagens NA kan du lese at det nå er 50 år siden Namsos fikk sin første lysløype. Bernt Røthe var sterkt delaktig i arbeidet, men har selv aldri vært noen skiløper.

– Min egen skikarriere sluttet da danske Flemming tok meg igjen på bakglatte ski, sier 85-åringen.


Grong og Kolvereid har slått alle kinorekorder i 2017 – i Namsos ble det et skuffende normalår

8.587 færre tok turen innom Namsos kino i 2017

Til tross for nedgangen er film- og programansvarlig ved Namsos kino, Ingeborg Flornes, positiv til det nye året.


Les også at skjenkeansvarlige under rockekonsert på Namsos samfunnshus får sterkt kritikk av skjenktekontrollen. Nå varsler kommunen oppvask.


Elektrisk satsing fra Norges største leverandør av båter til havbruksnæringa

Elektrisk satsing fra Moen Marin

Til nå har Moen Marin levert over 100 båter til havbruksnæringa. I år er målet å levere flere enn fjoråret – og at noen av dem skal være batterihybrider.