Åsmund Prytz skifter beite

Politisk rådgiver for Venstre på Stortinget, Åsmund Prytz, begynner i et engasjement som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen AS.

TIL PR-BYRÅ: Kruse Larsen AS styrker staben med ansettelsen av Åsmund Prytz (i midten). Her sammen med daglig leder Jan-Erik Larsen (til venstre) og rådgiver Bjarne Håkon Hanssen. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Prytz har i Venstres stortingsgruppe vært rådgiver både for Næringskomiteen og Kulturkomiteen. Fra tidligere har han variert arbeidserfaring fra Landbruks- og matdepartementet, FN, EU-kommisjonen, Kulturrådet, Høyskolen i Nord-Trøndelag og Rock City Namsos AS. I tillegg har han vært aktiv som musiker og kulturaktør siden 1990-tallet.

– Jeg gleder meg til å starte i landets mest unike rådgivningsselskap, med sterke navn og stor kompetanse på det jeg er mest engasjert i: nærings- og samfunnsutvikling, sier Åsmund Prytz som nå får tidligere Ap-statsråd og namsosing Bjarne Håkon Hanssen som kollega.

Kruse Larsen AS leverer strategiske rådgivingstjenester og har som eneste byrå i Norge helt åpne kundelister. På listen finnes noen av de aller største selskapene i Norge, samt en lang rekke mindre selskaper og organisasjoner fra hele landet.

– Prytz er en rådgiver med både bred og dyp kompetanse fra flere ulike fagfelt. Blant dem landbruk, næring og marine næringer og kultur. Vi er veldig glade for at han kommer til oss i en prosjektstilling, sier daglig leder i Kruse Larsen AS, Jan-Erik Larsen.