Folk har strømmet til «Laksetoget»

– Vi har faktisk så mange interesserte at vi må si nei til en del

31. mai åpnet Torger Haugen og samboeren Elizabeth Hamsund dørene til «laksetoget» sitt på Bertnem bru. Responsen har vært veldig god.

TUT OG KJØR: Torger Haugen sier han har flere spennende planer for «laksetoget» i tida framover. 

Det har vært helt enormt.

Torger Haugen, grynder
NAMDALSAVISA

ØYSLETTA: – Du, det har gått over all forventning. Da vi åpnet dørene til sesongstarten i Namsen, følte vi ikke at vi var helt ferdige med alt. Derfor lå vi litt lavt i terrenget når det kom til annonsering. Vi turte ikke, men responsen lot ikke vente på seg og det kom folk støtt og stadig. Vi var ikke fullbooket, men det forventet vi heller ikke den første sesongen. Mange av dem som var innom i 2017 har sagt at de garantert kommer tilbake neste sesong, og ordreboka begynner å fylle seg allerede, sier Torger Haugen.