Har fått kreft – må avlyse turne

Ingrid Bjørnov avlyser vårens turne «Steinway to Heaven». Årsaken er at hun har fått kreft med spredning.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Ingrid fikk en kreftdiagnose en uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. For to dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling, opplyser managmentet i en pressemelding.

Namsos-konsert berørt

Det betyr at 34 forestillinger, blant annet i Kulturhuset i Namsos 15. april, blir berørt.

 Kulturhusleder Roger Grande opplyser at alle som har kjøpt billetter til konserten vil få pengene refundert snarest.

– Alle som har kjøpt billetter på nett, og det er de aller fleste, får automatisk pengene tilbake på konto. Dette skjer normalt i løpet av tre til fem dager. De som har kjøpt over disk, må ta direkte kontakt med oss på Kulturhuset for å få pengene refundert, sier han.

Satser på å komme tilbake

– Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge, opplyser Backstage Management og Produksjon AS videre.

Slik kommenterer Bjørnov selv situasjonen:

– Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turneen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.