Ane Appelkvist Stenseth gikk inn til 6. plass og karrierebeste.

Skal utvikle toppfarten før kapasiteten

Med 6. plass på NM-sprinten viste Ane Appelkvist Stenseth at hun har tatt nye steg som skiløper. Trener Isak Tyldum mener hun skal styrke sine sterke sider framfor å stresse med å øke kapasiteten.

HØY FART Ane Appelkvist Stenseth har alltid hatt høy fart i sprint, noe som tok henne til sjetteplass i NM torsdag. Trener Isak Tyldum ønsker hun skal jobbe med å forsterke denne egenskapen, framfor å stresse med å øke kapasiteten. 

Jeg ønsker hun skal ta vare på maksfarten, og helst utvikle den.

Isak Tyldum, trener
NAMDALSAVISA

GÅSBU: – Uten at jeg har fasit på det, så er jeg ganske sikker på at Ane har atskillig dårligere «score» på kapasiteten enn dem hun konkurrerte mot i finalen. Når hun likevel tar seg til en finale, viser jo det hvilket potensial hun har, sier Tyldum.