Et nytt Namsos Høyre ser dagens lys

– Har ambisiøse mål

Med et overordnet mål om 20 prosent oppslutning ved neste valg, har det nyetablerte Namsos Høyre brettet opp ermene og er klare for kamp.

Spennende tid Tom C. Prytz ser fram mot det han selv kategoriserer som ei spennende tid fram mot neste valg.  Foto: Jonas Olsen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Onsdag kveld ble ført inn i ettertida som en historisk kveld. Namsos Høyre, som har eksistert siden 1876, ble avviklet. Det samme ble Namdalseid Høyre. Like etterpå gikk medlemmene fra de to kommuneforeningene sammen og stiftet Namsos Høyre. Et felles kommuneparti for Høyre med medlemmer fra både Namsos, Fosnes og Namdalseid.

– Vi har valgt å gjøre det veldig formelt slik. Vi har jobbet fram nye vedtekter, noe vi har brukt mye tid på. Det har vært mye arbeid i forkant av stiftelsesmøtet, og da mest med å få tilpasset vedtektene, sier Tom C. Prytz.