Dagens dobbel

Det ble 2 x gull til IL Varden Meråker under NM-stafetten på Gåsbu søndag.
NAMDALSAVISA

GÅSBU: Etter gode etapper av Thomas Albertsen Dahlen og Jørgen Sæternes Ulvang på de to første etappene, ble det Emil Iversens sin oppgave å spurte ned Lyn og Asker som fulgte landslagsløperen i store deler av etappen i herrestafetten.

På oppløpet klarte imidlertid ikke gullvinneren fra 15 km fredag, Simen Hegstad Krüger å svare på Iversens rykk, og dermed kunne neste års NM-arrangør juble som seier på stafetten.

Det skulle imidlertid bli mer og juble for for idrettslaget fra skibygda Meråker.

For damelaget ville ikke være det spor dårligere enn gutta, og trioen Astrid Stav, Marthe Kristoffersen og Kathrine Harsem sikret seg gullet med klar margin til Kvaløysletta på andreplass og Heming på tredjeplass.