Chand klapper seg selv på skuldra og feirer 20 år som artist

Det startet med en drøm om å kunne leve av hobbyen. 20 år senere kan Chand Torsvik markere at drømmen ble oppfylt.

Markerer: I år er det 20 år siden Chand Torsvik skrev sin første sang og framførte den for publikum. Det skal markeres i løpet av både inneværende år og inn i 2019. Selv om ikke alt er bestemt ennå, blir det både mange konserter og innspilling i studio. Hovedpersonen selv er takknemlig for at mange har støttet ham i årenes løp. – Det er utrolig artig at jeg har fått såpass respons at det er liv laga å holde på, sier Torsvik. FOTO: BJØRN TORE NESS 

Den beste sangen har jeg ikke skrevet ennå.

CHAND TORSVIK
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM : – Planen er at jeg skal jubilere i form av å få til noe i Namsos – der alt startet, forteller Torsvik.