Monika fra Bindaling deltar i Femundløpet

En sport for de tøffe

Ei plassering i toppen er ikke ambisjonen når Monika Bøkestad står på startstreken med åtte hunder under Femundløpet om noen uker. Hun ser på 40 mil i snøfokk som ei utfordring.

FULLFØRTE MED STIL: Sist helg deltok Monika Bøkestad på sitt aller første store hundeløp. Gaustad Maraton. Selv om hun en lang periode måtte tråkke veg foran hundespannet og hun måtte hjelpe fire spanjoler over et fjell, kom hun inn på en hederlig 15. plass i det 20 mil lange løpet. 

NAMDALSAVISA

GEILO: – Det å være i toppen som hundekjører krever utrolig mye. Og jeg vet ikke om jeg har den drivkrafta som må til for å bli best. Men jeg liker utfordringer, og det 40 mil lange Femundløpet er definitivt ei stor utfordring, sier 25-åringen fra Bindal.