Nye eiendomsskatt-takster tatt i bruk ved nyttår

Slik er den nye eiendomsskatten i Namsos

I løpet av 2018 skal Namsos kommune kreve inn 40,9 millioner kroner i eiendomsskatt. Nå har huseiere fått brev om hvor mye de må betale, men hva betyr egentlig det som står skrevet?

7.000 har fått brev: Denne uka har 7.000 husstander i Namsos fått tilsendt det nye takstgrunnlaget for eiendomsskatt i Namsos for de neste ti år.– Det er mange som er nysgjerrige på hvordan den nye taksten er utarbeidet, sier førstekonsulent ved eiendomsskattekontoret i Namsos, Marita Fjær. 

Den politiske flertallsholdninga i Namsos i dag er at nivået på eiendomsskatten heller bør reduseres enn økes.

Arnhild Holstad, ordfører i Namsos
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er noen som ringer og er litt «gælinj» på den nye taksten – men stort sett er folk nysgjerrige på hvordan den er utarbeidet, sier førstekonsulent Marita Fjær ved eiendomsskattekontoret i Namsos.