– Det er lett å tro at det å falle i Kitzbühel gir redsel. For meg ga det en trygghet

Fallet i Kitzbühel gjør at Stian Saugestad må holde seg borte fra skiløypa ei tid framover og OL-drømmen forblir enn så lenge en drøm. Det ødelegger ikke trua på at han kan nå toppen.

IKKE REDD: Skaden etter fallet i Kitzbühel gjør at Stian Saugestad må belage seg på lett trening i styrkerommet de nærmeste par ukene, men fallet har ikke gjort ham redd. – Jeg fikk erfare at det å falle i Kitzbühel ikke trenger være så farlig, sier han.  Foto: Ingvild Kirkedam

Jeg falt, men fikk erfare at det ikke var så galt som fryktet.

Stian Saugestad
NAMDALSAVISA

OSLO: – Nei, det gjør det ikke. Fallet gjør at jeg må endre litt på sesongmålene mine, men det handler om å se etter nye muligheter. Jeg vet jeg får sjansen igjen når jeg er skadefri. Da må jeg gripe den som best jeg kan, sier namsosingen.