Sauebonden Per Helge Genberg (58) klar med personlig bokdebut

Fant lykken i gubben og sauene

Hvordan former livets mange hendelser et menneskeliv? Det spør forfatter Per Helge Genberg i sin nye bok «Finna kyrkjedøra i meg».

Debuterer: Denne uka kommer Per Helge Genbergs første bok «Finna kyrkjedøra i meg». Selv om bakgrunnen for boka handler om både ensomhet og vanskelige valg, har det ikke blitt ei sorgtynget bok. – Jeg synes det er litt interessant å se på hvordan en sånn bakgrunn er med deg hele livet, også om hvordan det er med som noe positivt, sier Genberg.  Foto: Eigil Korsager

NAMDALSAVISA

LEVANGER: Byråkrat, forkjemper for homofiles rettigheter, sauebonde. Per Helge Genberg, som opprinnelig kommer fra Lierne, har engasjert seg i mye gjennom årene. Nå har han brukt engasjementet i sin forfatterdebut, som er ei sterk skildring om oppvekst i ensomhet og et liv som til slutt ble lykkelig.