Lierne går nye veger når det skal kuttes i helse og omsorg

Søker spareråd overalt

Hele kommunen er invitert på dugnad når Lierne nå skal kutte tre millioner kroner i helse og omsorg. Også anonyme forslag er hjertelig velkommen.

Vil ha forslag: Det nye innsparingsutvalget i Lierne ønsker tips og ideer, og har plassert ut såkalte ide-bokser i kommunen. Så kan libyggen kombinere handleturen med å gi kommunen sparetips. Her fra Kveli-bua.  Foto: Bengt Steinar Nordbakk

Det er enkelt å spare penger. Vår oppgave er å gjøre det uten at kvaliteten på tjenestene ikke blir god nok.

Jørn Ove Totland
NAMDALSAVISA

LIERNE: – Vi har forståelse for at ikke alle vil komme med forslag under fullt navn. Derfor har vi plassert ut ide-bokser i samtlige butikker og på legekontoret. Alle forsalg vil bli vurdert nøye. For når vi nå skal kutte tre millioner kroner, gir det oss noen utfordringer, sier Jørn Ove Totland.