Fire års ventetid snart over for Røyrvikelevene

Er klare til å hoppe i vannet

I nesten fire år har de gått på skole uten svømmeundervisning. – Det er ikke lett å lære seg å svømme i iskalde Limingen, sier Jonas (10) som sammen med resten av elevene gleder seg til å få nytt svømmebasseng.

Så nært, men enda veldig fjernt: Folk i Røyrvik gleder seg som små unger til å hoppe i det nye bassenget. Vaino Rustad (fra venstre), Jakob Staldvik-Lundgren, Sindre Pedersen Todås og Jonas Devik fikk denne uka kjenne litt på følelsen. Det eneste som manglet var noen tusen liter vann.  Foto: Stein Nervik

Jeg gleder meg til å kunne bade igjen nå. Svømmeferdig- hetene våre er nok ikke så gode.

Vaino Rustad
NAMDALSAVISA

LIMINGEN: – Jeg gleder meg til å kunne bade igjen nå. Svømmeferdighetene våre er nok ikke så gode. Men jeg svømte i sommer. Så alt er ikke glemt.