Kinorunden

Fugellis siste reise

Samfunnskjempen Per Fugelli har noe å lære oss alle. Nå er filmen her.

SISTE RESEPT: Før han døde i september 2017 rakk Per Fugelli å skrive nesten 50 bøker. Filmen om ham kan nå ses i Namsos og Grong. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Samfunnsdebattanten og sosialmedisineren Per Fugelli ble det siste halvannet året fulgt tett av filmskaper Erik Poppe. Resultatet er blitt et meget personlig, humoristisk og tankevekkende portrett – om en mann som kjempet mot moralisme, kroppspress, prestasjonssamfunnet og innvandringsfiendtlighet.

«Per Fugelli – siste resept» har premiere på Namsos kino fredag, sammen med «Maze Runner – Dødskuren» og dramakomedien «Downsizing». Kinoen fortsetter med «Den 12. mann», «Pitch Perfect 3» og «Det elleville nøttekuppet 2».

Fugelli-dokumentaren og «Maze Runner» settes også opp fredag på Grong kino, som søndag byr på «Jumanji» og «Darkest Hour». Samme dag viser Kolvereid kino «Det elleville nøttekuppet 2».