Har pusset opp for to mill. – feiret med pølser

– Som gammel kokk måtte jeg nesten ta oppgaven. Her blir det pølsefest, sier salgssjef Jens Ramfjord på Toyota Nordvik i Namsos.

Pølsefest: Bo Fredriksen var tidlig ute til Nordviks reåpning. Her blir han servert pølse av salgssjef Jens Ramfjord og hans assistent Rolf Skjærvik som er driftsleder hos Toyota-forhandleren.  Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

SPILLUM: Siden i september er det blitt gjort store endringer hos bilforhandleren på Spillum. De 20 ansatte har nå fått nye kontorfasiliteter, nytt salgsområde og belysning. Kundene kan også nå forme sin egen Toyota på Ipaden. Til sammen er lokalene blitt oppgradert for to million kroner.

– Vi har skjermer flere steder i butikken. Kundene kan nå bygge sin egen bil heime på et nettbrett og gå gjennom bilen med oss her. Det er en stor oppgradering, sier driftsleder Rolf Skjærvik.

Men feiringa gjøres på tradisjonelt vis.

– Vi feirer med kake, kaffe og pølser, sier Jens Ramfjord som iført forkle står klar med pølseklypa.

Det er ikke bare mat gjengen på Nordvik serverer.

– Jeg er sikker på at vi får solgt noen biler i kveld, sier Ramfjord.

Bil skal ikke Bo Fredriksen kjøpe, for det har han nettopp handlet seg. Han var bare innom hos Nordvik for å slå av en prat med folket.

– Jeg er veldig fornøyd med min nye bil, så jeg syns det er hyggelig og stikke innom, sier han.

Dette er den største oppgraderinga etter at nybygget ble satt opp for nesten 15 år siden.

– Toyota har satt en ny standard, og til sammen har seks Nordvik-forhandlere reåpning i dag, sier Ramfjord og legger til at det er mye som skal skje til uka.

– Blant annet skal vi ut i distriktene til våre kunder der, forteller han.