- Nå er tilbudet komplett igjen

Etter at Tor Morten Mediå i fjor høst bestemte seg for å slutte med butikk og skiutleie på Grong skisenter, er et fullverdig tilbud nå på plass igjen.

Samarbeid: Johan Schjerve og Nava Sport (til venstre) har inngått en avtale med Ola Seem og Grong skisenter.  Foto: Jonas Olsen

Vi er avhengige av å ha en fungerende skiutleie.

Ola Seem, daglig leder Grong skisenter
NAMDALSAVISA

GRONG: Grong skisenter har innledet et samarbeid med Nava Sport i Namsos hvor Skisenteret står for selve skiutleia, mens sportsbutikken leverer varer til en butikk hvor du kan få kjøpt alt fra skistaver, briller, skihansker og klær til ski.

– Vi har rundt 30.000 besøkende innom hver sesong, og da sier det seg selv at vi må ha et servicetilbud som skiutleie og butikk, på lik linje med kafedrifta, sier daglig leder i Grong skisenter, Ola Seem.

Fornøyd

– Et stort pluss med at vi har fått med oss Nava på laget, er at vi kan benytte oss av den erfaringa og de avtalene de har med leverandører og slike ting. Vi har ikke hatt sjanse til å skaffe samme typer avtaler denne vinteren, mener Seem.

Johan Schjerve på Nava Sport er også fornøyd med å innlede et samarbeid med skisenteret.

– Vi er jo en skibutikk, og for oss er det kjempebra å ha en forlenget arm ut i et skianlegg. Det er som Ola sier, at ethvert skianlegg bør ha en ordentlig skiutleie og butikk. Hvis du kommer og ser at du har glemt en hanske, eller at skoene til dattera ikke passet likevel, da skal du ikke være nødt til å kjøre heim igjen. Da kan du enten låne eller få kjøpt utstyr på skisenteret, sier han.

Viktig tilbud

Etter at Tor Morten Mediå sluttet med skiutleie og butikk, har skisenteret selv stått for skiutleie, men butikklokalet har ellers stått tomt. Nå vil det imidlertid fylles med varer igjen.

– Vi har veldig stor tro på at dette vil bli bra, sier både Seem og Schjerve.

– Det har vært viktig for oss å få på plass en aktør som kunne ta butikkdelen. Vi er avhengige av å ha en fungerende skiutleie, sier Seem.

– Hva gjorde at dere på Nava bestemte dere for å bli med på laget?

– Vi har pratet sammen helt siden Mediå bestemte seg for å slutte. Vi så etter hvert på dette som en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss.

– I starten vil vi se det litt an når det kommer til hva som skal være i butikken. Vi må se hva som funker og hva som ikke funker. Nå har jeg gitt Ola en «startpakke», så får vi se hva som selger og ikke selger der. Ellers vil det sikkert bli litt sprell i butikken opp mot vinterferien og slikt. Til neste sesong ser jeg også for meg at vi kanskje får til å arrangere demonstrasjon av utstyr og liknende, sier Schjerve.