NTS kjøper frakterederi

NTS kjøper rederiet Sjøtransport Rotsund med to frakteskip. Styrker seg på fôrtransport.

Signerte avtalen En milepæl for revitaliseringen av en mer enn 135 år lang sjøfrakttradisjon i NTS-gruppen, da styreleder Håvard Selnes i NTS Shipping signerte avtalene om kjøp av alle aksjene i Sjøtransport Rotsund AS.  Foto: NTS

NAMDALSAVISA

NTS shipping betaler 114 millioner kroner for rederiet som holder til i Sørkjosen i Troms. Det 54 år gamle selskapet eier i dag to frakteskip som har fraktavtaler på fiskefôr med produsenten Ewos. I tillegg eier Rotsund 33,42 prosent av rederiet Halten AS, som driver de to fôrbåtene MS Feed Balsfjord og MS Feed Tromsø. Også disse er i kontrakt med Ewos. Omsetningen i fjor var 50,1 millioner kroner og de hadde en EBITDA på 23,8 millioner kroner.