Fyllekjøring og vold

Natt til lørdag fikk politiet melding om både slagsmål og utforkjøring.
NAMDALSAVISA

I løpet av natta er det to meldinger fra Namdalen i politiloggen.

En mann pågrepet

Sent natt til lørdag fikk politiet melding om slagsmål på en privat adresse i Namsos. En mann ble pågrepet, og en mann ble sendt til kontroll på legevakt. Gjerningsmannen blir i tillegg anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, informerer politiet.

Litt tidligere på natta fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av E6 på Trones. Bileier ble funnet i sin bopel svært beruset. Han ble siktet for promillekjøring, og politiet sikret bevis i form av blodprøve.

Sterk kuling

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag lørdag:

Skiftende bris. Enkelte snø- eller sluddbyger. Fra om ettermiddagen økning til sørøst stiv til sterk kuling utsatte steder og på kysten. Lettskyet eller delvis skyet, oppholdsvær.