Anstrengt økonomi i heleseforetaket:

Vil fjerne dagambulansen i Rørvik

Helse Nord-Trøndelag sliter økonomisk. For å styrke økonomien snus hver stein, og ett av tiltakene er å gjøre endringer i ambulansetjenesten i Ytre Namdal.

TEMPERATUR: Litt temperatur ble det i lokalet da ambulansetjenesten i fylket møtte administrasjon og politikere i Ytre Namdal og fjerning av den ene av tre ambulanser på Rørvik ble diskutert. Fra venstre: Stasjonsleder Mats Okstad, avdelingsleder for ambulanser i HNT Sturla Hammer, klinikkleder Øystein Sende, rådgiver Bjørn Egil Wibe, helsesjef i Vikna Ivar Kvalø, enhetsleder helse i Nærøy Marit Pedersen og ordfører i Vikna Amund Hellesø. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Onsdag møtte de som styrer med ambulanse i Helse Nord-Trøndelag politikere og administrasjon i Nærøy og Vikna for å informere om de planlagte endringene.