Joralf på ny kirketurne

NI KIRKER: Joralf Gjerstad drar på ny kirketurne sammen med Therese Ulvan og Øyvind Løvrød. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Joralf Gjerstad, Snåsamannen er fortsatt aktiv og skal nå på kirketurne med hitraværingen Therese Ulvan og Øyvind Løvrød.

Gjerstad og Ulvan traff hverandre for første gang våren 2017 og Gjerstad lot seg trollbinde av hennes sin vakre stemme, og foreslo et samarbeid.

Med det var planleggingen av en kirketurne i gang. Sammen med sin gode venn Øyvind Løvrød har de allerede besøkt tolv fullsatte kirker, fra nord til sør i Norge. Gjennom våren skal de besøke ni nye, der Oppdal kirke er den eneste i Trøndelag.

Joralf vil inn i kirkerommet, som han mener setter en riktig ramme for det budskapet han har å komme med. Gjennom samtaler med Løvrød byr han på sitt liv og sine opplevelser, og gir svar på mye av det som så mange har lurt på.

Therese binder det hele sammen med utvalgte salmer.