Ungdommene på Jøa tar tak og lager revy

En gjeng unge revy- entusiaster på Jøa fant ut at de ønsket å lage revy. Da tok de grep og inviterer til en rykende fersk revyforestilling.

Gleder seg Den ivrige revygjengen på Jøa gleder seg til premieren. Atle Lajord i venstre hjørne, ned til venstre Hanne Friis, Ruth Emilie Skjærvik Nygård, Mone Skjærvik Høkholm, Sigve Gjeset Haugan med oppvaskkosten, Anton Skjærvik Høkholm ved siden av Maja Eid Schei med andemaska, nedenfor Maja er Frida Ulsund, fuglen i høyre hjørnet er Helene Leithe, Monica Leithe øverst t høyre, nedenfor Gisle Tranås og nederst til høyre Hanne Eva Duun.  Foto: Privat

Vi har trua på at dette vil bli en morsom forestilling.

Mone Skjervik Høkholm.
NAMDALSAVISA

JØA: Etter at ungdommene bestemte seg for å lage revy, har de jobbet hardt med ei forestilling som har premiere 24. februar. Først ei familieforestilling på dagtid, før det braker løs med ei festforestilling om kvelden. Forestillinga bærer navnet «Søkki ta ferr ein revy».

– Vi er en gjeng på cirka 12 ungdommer i alderen 15 til 19 år som har bestemt oss for å lage revy på Jøa. Vi har også med oss et par drevne voksne, og nå begynner ting å falle på plass og vi gleder oss veldig, forteller Mone Skjærvik Høkholm.

Med hjelp fra Jøa blandakor som teknisk arrangør er de klare til å fyre løs.

– Ingen av oss har holdt særlig mye på med revy før. Vi har vært med på noen forestillinger sammen med revygruppa her på Jøa. Nå tok vi utgangspunkt i den revygruppa som var og spurte om det var mange som ønsket å være med. Da ble det slik at flere ikke kunne fordi tida ikke strakk til. Vi satt igjen med en gjeng ungdommer som er mer enn klare til å underholde folk i Fyret 24. februar, forteller Skjærvik Høkholm.

Hun fortsetter med å si at forestillinga vil inneholde både sangnummer og morsomme sketsjer.

– Noe er selvskrevet, noe har vi lånt andre steder og noe har vi brukt til inspirasjon og gjort til noe eget. Vi har trua på at dette vil bli en morsom forestilling. Vi har i alle fall kost oss undervegs, sier Skjærvik Høkholm.

– Vil denne revyen bli et fast innslag hvert år?

– Vi har sagt at vi skal ta en evaluering etterpå for å se om det er liv laga. Nå ser vi bare fram til forestillinga.