Austafjordelever i pilotprosjekt:

Alt på ett brett

38 elever ved Austafjord oppvekstsenter skal gjennom et pilotprosjekt teste om læringsbrett er framtida i skolen. Og rektor har alt konkludert.

OVERREKKELSE: Stolte elever viser fram læringsbrettene sine. Trygt flankert av rektor Knut Arne Valø og ordfører Amund Hellesø. Bak fra venstre: Ingrid Lysø, Ingrid Kirkeby-Garstad, Chris–Robin Valø Buvarp, Wilhelm Hatland, Anna Iren Johansen, Marie Hansen og Ingeborg Engesvik. FOTO: Austafjord oppvekstsenter 

Dette er veldig bra.

Knut Arne Valø, rektor
NAMDALSAVISA

AUSTAFJORD: – Jeg føler meg nokså sikker på at dette er veldig bra. Vi startet prosjektet i september/oktober 2017, og jeg tror uten forbehold vi kommer til å anbefale at andre skoler blir med på dette, sier rektor Knut Arne Valø.