Elever fra hele Namsos kommune deltok på Den store skolekinodagen

Magisk læring og samvær for ungene i kinomørket

Filmopplevelser på kino kan være både magisk og fantastisk. Men det kan også være en flott arena for bedre læring.

Engasjerte Den store skolekinodagen i Namsos gikk over to dager, og skapte mange fine opplevelser hos publikum. Venninnene Dina Aglen Elden (fra venstre), Olivia Konstanse Aglen, Serine Berg Fossland og Nora Dille Båtnes var glade for at de fikk mulighet til å se film i skoletida.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det er trygge rammer og en opplevelse de kan snakke om i ettertid.

INGEBORG FLORNES
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Denne uka har elever fra skolene i Namsos kommune strømmet til Namsos kino for å delta på Den store skolekinodagen, og til sammen 658 elever fra hele kommunen har fått gleden av å se flere forskjellige filmer på kino. Elevene har i løpet av to dager blitt vist filmene «Coco», «Los Bando», «Den 12. mann», tilpasset klassetrinnet deres. Lærere og barnehageansatte har også fått se den sterke dokumentarfilmen «Natta pappa henta oss».