Næringslivet bekymret for endring av eiendomsskatten

Jarle Rasmussen: – Namsos kommune kunne fjernet denne tulleskatten med et pennestrøk

Eiendomsskatten i Namsos skaper uro blant næringslivet – allerede før den er sendt i posten.

BRA TEMPERATUR: Spørsmålene var mange til Kjell Larsen i Verditakstering AS om hvordan firmaet hadde foretatt grunnlaget for takstene som næringslivet i Namsos snart får tilgang på. Fra venstre: Jarle Rasmussen, Jaras Eiendom AS, ordfører i Namsos, Arnhild Holstad, Kjell Larsen, leder i Namsos næringsforening, Amund Lein – og Ove Ingebrigtsten i Bråholmen Eiendom AS.  

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi får se hvordan dette blir. Det blir spennende å se hvordan de har taksert eiendommene, men dette er i utgangspunktet den mest usosiale skatten som eksisterer i kongeriket Norge, sier Jarle Rasmussen i Jaras Eiendom.