Uenighet om tvunget psykisk helsevern:

Fylkesmannen inn i konflikten

Namsos kommune trakk søksmålet mot Helse Nord-Trøndelag – nå er Fylkesmannen koblet inn i konflikten mellom partene.

ORIENTERTE STYRET: Fagsjef i Helse Nord-Trøndelag, Paul Georg Skogen, orienterte torsdag styret om siste utvikling i konflikten mellom Namsos kommune og helseforetaket. 

NAMDALSAVISA

LEVANGER: – Lovverket rundt dette er relativt komplisert og sammensatt. Dette er en pasient som trenger helt spesiell oppfølging. To uker før saken skulle opp i Inntrøndelag tingrett, trakk Namsos kommune søksmålet mot oss. I forrige uke fikk vi et brev hvor de ytrer et ønske om et mulig samarbeid for nedtrapping av deres tilbud til den aktuelle pasienten, opplyste fagsjef Paul Georg Skogen i Helse Nord-Trøndelag overfor styret under torsdagens styremøte i Levanger.