Utforkjøring natt til torsdag

Les NAs morgenrapport for ei oppdatering på politiloggen, nyhetene og været hver morgen.
NAMDALSAVISA

På Fylkesveg 17 Nord for Høylandet kjørte et utenlandsk vogntog av vegen i natt. Vogntoget ble liggende på siden, og brann og politi rykket ut. Fører var ute av bilen og uskadd da de kom til stedet, og hadde bestilt berging selv.

Sterk vind

Fra onsdag kveld og utover torsdag ventes lokalt liten storm fra sør og søraust i utsatte fjord- og dalstrøk, med vindkast opp mot 25-30 m/s.

– Sterke vindkast kan føre til lokale strømbrudd, og trær som har blåst over ende kan ligge i veibanen. Løse gjenstander som trampoliner og hagemøbler kan blåse avgårde. Vær forsiktig når du ferdes utendørs.

Det er også sendt ut kulingvarsel mellom Rørvik og Støtt.

– Fra sent onsdag kveld søraust stiv kuling utsatte steder. Sjøen bygger seg opp og det kan være farlig å være ute i småbåt. Vurder å la båten ligge.

Ellers melder meteorologene om oppholdsvær i Trøndelag:

Sørøst sterk kuling og til dels liten storm utsatte steder, i kveld litt minkende. Litt snø i indre strøk i sør, ellers oppholdsvær og perioder med sol.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at eiendomsskatten i Namsos skaper uro blant næringslivet – allerede før den er sendt i posten.

Du kan også lese om Tove, som grep sjansen og inviterte Truls Svendsen på laksefiske.

På Trønder-Avisa kan du finne ut hva du bør få med deg i OL i dag.

– Langrenn, skiskyting og skøyter er blant de viktigste øvelsene du bør få med deg fra Pyeongchang-OL i dag.

Les hele saken her.

Toppsaken på VG.no torsdag morgen er om at Svindal sikret historisk OL-gull i utfor foran Jansrud.