Rolig natt i fylket

Få med deg politiloggen, nyhetene og været i NAs morgenrapport.
NAMDALSAVISA

Politiet har meldt om en rolig natt i hele fylket. Det er ingen meldinger fra Namdalen i politiloggen.

Fortsatt stiv kuling

Yr.no har sendt ut kulingvarsel mellom Rørvik og Støtt.

– Torsdag kveld fortsatt søraustlig stiv kuling 15 m/s. Minkende fredag formiddag, skriver Yr.no.

– Sjøen bygger seg opp og det kan være farlig å være ute i småbåt. Middels høye bølger av større lengde. Bølgekammene er ved å brytes opp til sjørokk, som driver i tydelige markerte strimer med vinden. Vurder å la båten ligge.

Her er meteorologenes værvarsel for hele fylket fredag:

Sørøst liten kuling utsatte steder, fra i ettermiddag frisk bris. Utrygt for litt snø i grensetraktene og i indre strøk i sør, ellers delvis skyet, oppholdsvær. I kveld dreining til sørvest frisk bris på kysten i sør. Snø og snøbyger.

Nyheter

På NAs nettsider kan du lese om Namsos som har gjort opp 2017-regnskapet med et solid resultat. Du kan også lese om at Nærøy og Vikna kommunestyrer har fått kniven på strupen om å bli enige, ellers vil departementet gripe inn i prosessen.

På Trønder-Avisas nettsider kan du se en oversikt over OL-programmet for dagen.

På VG.no kan du lese om at Kjetil Jansrud tok bronsjemedalje i natt.

– Kjetil Jansrud (32) lå an til Norges femte strake OL-gull i super-G, men måtte nøye seg med bronse. Matthias Mayer (27) og Beat Feuz (31) kjørte raskere fra senere startnummer, skriver VG. Les hele saken her.