Namsosingene viste seg fram i regional konkurranse

Turnet seg til topps

Namsos-turnerne markerte seg med sterke resultater under deltakelsen i Regional troppskonkurranse i Trondheim.

MEDALJEJUBEL: Denne gjengen hadde all grunn til å juble etter innsatsen i den regionale troppskonkurransen i Trondheim. Medaljefangsten viser at det gror godt i turnmiljøet i Namsos. Bak fra venstre: Kasper Schjerve, Espen Kjølstad og David Teistholmen Gulstad (alle Namsos). Foran fra venstre: Sander Behrns (Namsos), Andrine Hammer (Namsos), Maja Hildrum (Namsos), Marthe Hildrum (Namsos), Nadja Håskjold (Beitstad), William Alexander Malmo (Beitstad) og Ingrid Haukø Alsaker (Namsos).   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Med gull og bronse i seniorklassen i øvelsene tumbling og trampett, samt bronse i tumbling blant juniorene – fikk de åtte namsosingene for alvor vist hva de er gode for i konkurranse med regionens beste turnere.