Rolig natt for politiet

Slik har natta vært i Namdalen og i Peyongchang.
NAMDALSAVISA

Politiets operasjonsleder forteller at det har vært en rolig natt på jobb, med ingen meldinger fra Namdalen i politiloggen.

Overskyet vær

I dag vil det stort sett bli overskyet vær. I ytre og midtre deler av Namdalen vil temperaturen ligge på rundt fem minusgrader, og det meldes om litt sol midt på dagen. På Namdalseid vil det bli snøbyger som vil avta fra klokka 18 og utover. I Lierne vil det bli en temperatur på rundt 12 minus.

Det vil bli forholdsvis lite vind i hele Namdalen.

Sølv til Mowinckel

Ragnhild Mowinckel ble i natt tidenes alpine vinterolympier på kvinnesiden da hun tok sølv i utfor. Hun kjørte inn ni hundredels sekund bak italienske Sofia Goggia i mål under OL i Peyongchang.

I dagens NA kan du lese at Tove Martinsen etter tre år med garnbutikk i fjøs og stabbur på Bergsmo har bestemt seg for å ta fjøskonseptet til storbyen.

Les også at Jon Frode «Bobben» Tranaas har Namsos dyreste enebolig - og leilighet.


Går sin fjerde proffkamp på Aker Brygge i mai

Klart for Nysæters fjerde proffkamp

Bare dager etter The Homecoming i Namsos – er det klart at Simen Nysæter skal bokse sin fjerde proffkamp i karrieren.Line Riise skal dra i gang nybutikken på Kolvereid

Nybakt remakjøpmann

Rundt månedsskiftet mai-juni åpner Rema 1000 sin butikk på Kolvereid. Og da er det med nybakt remakjøpmann Line Riise som sjef.