Mener bompenger kan finansiere utbedring av Naklingsvingene

Utbedring av Naklingssvingene og hele laksevegen opp til Gartland vil koste to til tre milliarder kroner. De blir trolig løst ved bompengefinansiering.

Befaring: Ordfører Steinar Aspli viste partikollega Gunn Iversen Stokke både Naklingssvingene, gang- og sykkelvegprosjekt Rørvik-Ottersøy og ønsket om større oppstillingsplass på Hofles fergeleie under runden i Ytre Namdal torsdag. Fartsgrenser og vegbelysning var også tema på rundturen.  Foto: Sturla Nordbøe

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Leder i hovedutvalg for veg i nye Trøndelag fylke, Gunn Iversen Stokke (Sp), var sammen med partifelle og nærøyordfører Steinar Aspli på befaring av den belastede fylkesveg 770 torsdag. De to, som begge sitter i det nye fylkestinget, var skjønt enige om at gigantprosjektet kan og må løses med bompenger.