Turstemning til bords

Hva passer vel bedre som avslutning på vinterferien enn ei deilig elggryte med potetstappe og noe godt i glasset? Jeg har funnet noen alternativer jeg tror du vil sette pris på.
NAMDALSAVISA

Klassikeren

Produsenten Domaine Paul Jaboulet Aîné har holdt til langs Rhône-elven siden 1834. Da startet Antoine Jaboulet opp arbeidet med å dyrke vinplanter på nordsiden av Rhône-dalen. Området under det ikoniske Hermitage La Chapell, et lite hvitt kapell på toppen av berget, er senere blitt kjent for produksjon av noen av verdens beste viner. For 10 år siden kjøpte familien Frey denne vingården. Med det kom også økologisk og noe biodynamisk produksjon inn i dette kjente området. Frey innfører denne produksjonsmåten nettopp for å ivareta det fantastiske jordsmonnet som har gitt oss slike enestående viner i så mange år.