Sjømatkonkurranse for ungdom

Norges Råfisklag arrangerer skolekonkurransen «sjømat og ungdom» for å se hva fiske og sjømat betyr for unge i dag.

INVITERER: Prosjektleder i Norges Råfisklag, Lisbeth Drotz.  Foto: Norges Råfisklag

NAMDALSAVISA

– Sjømat og ungdom. To viktige fokusområder hver for seg – og sammen. Med denne konkurransen ønsker vi å rette et sterkere fokus på den fantastiske sjømatnæringa blant neste generasjon sjømatkonsumenter og forvaltere av havets ressurser; ungdommen, sier prosjektleder i Norges Råfisklag, Lisbeth Drotz.

Alt bidragsyterne trenger å gjøre for å delta i Råfisklagets konkurranse er å sende inn en videosnutt, på maksimalt to minutter, som på en eller annen måte svarer på spørsmålet: «Hva betyr fiske og norsk villfanget sjømat for deg?». Og premien på inntil 20.000 kroner – ja, den kommer en hel klasse til gode.