Utforkjøring og badstuebrann

Bil av vegen i Kolvereid og badstuebrann i Lierne. Her er nattas hendelser i Namdalen.
NAMDALSAVISA

Klokka 23.00 fredag kveld rykket politiet ut til en badstuebrann i Lierne. Tre personer var i badstua da det begynte å brenne, og alle slapp uskadd fra hendelsen. Det opplyser politiets operasjonsleder Anlaug Oseid.

– Brannen ble slukket med brannslokningsapparat og det er meldt om lite skader etter brannen. Vi undersøkte personene og oppretter sak på forholdet, forteller hun.


Vil bruke brupenger til Jøa på drift av kollektivtilbudet i Trøndelag

– Dette er en katastrofe for bruplanene

Omfattende kuttforslag fra transportkomiteen i Trøndelag fylkeskommune vekker sterke reaksjoner på Jøa. Øyboerne frykter blant annet at planene om bru til Jøa blir skrinlagt.

 

Klokka 00.30 rykket politiet ut til en utforkjøring på Kolvereid. De ble møtt av en mannlig sjåfør i 20-åra, som ikke var skadet etter hendelsen.

– Det var også lite skader på bilen. Vi oppretter ikke sak på dette, sier Oseid.

I 02-tiden ble en mann i slutten av 30-åra bortvist fra Namsos sentrum etter konflikter i en bar på et utested. Politiet rykket ut og ga mannen et muntlig pålegg om å dra hjem fra byen.


Frykt for at nye krav fører til massenedlegging av små barnehager

– Kan få konsekvenser for mange barnehager

Fra høsten blir det innført nye bemanningskrav i norske barnehager. Én av fire små barnehager frykter nedleggelse.

 

Klokka 06.30 fikk politiet melding om en påkjørt elg i Grong.

– Det er toget som har kjørt på elgen. Viltnemda er kontaktet, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt.