Prosjektet «bryggekattene» håper å få bukt med villkattbestanden på Rørvik

– At katter klarer seg selv, er bare en myte

Gjennom hele vinteren har Mette Wagnild brukt av egen lomme for å mate villkattene på Rørvik. Nå vil hun og flere starte en organisasjon for å få løst villkattproblemet.

Tar vare på kattene: Mette Wagnild, Gjertrud Kristiansen og Marit Lie Mohn påpeker at det snart er kattungesesong, og vil gjerne ha flere frivillige til å hjelpe med å få bukt med villkattbestanden. Sistnevnte har selv tatt inn tre kattunger som ble funnet ute i Rørvik sentrum. To av dem har hun omplassert, mens den siste har hun tatt vare på. De legger til at det ikke er så mange villkatter på Rørvik at det ikke er håndterbart.  Foto: Lena Erikke Hatland

NAMDALSAVISA

RØRVIK: I tillegg til å kjøpe mat til villkattene, har Mette Wagnild satt ut ly til dem gjennom hele vinteren.